Niin hienoa: kolmas Capricole- koira saavutti eilen agilityn SM-kisoihin vaadittavat tulokset! Kesäkuussa siis kisataan Suomen Mestaruuksista Nastolassa http://www.sm-agility2016.fi/etusivu/ Paikalla kisaamassa ovat siis C Flaming Star, C Final Fantasy ja tulevan pentueen "täti" C I am Wonder Woman. Aivan pakko on kyllä päästä paikan päälle seuraamaan ja saada pennuille hoitaja tuoksi päiväksi.

Eikä menestystä ole tullut pelkästään Suomessa, vaan Olli (C Crazy About You) kisasi Latviassa pari viikkoa sitten ja siirtyi samalla 3-luokkaan! OIlin omistaja on lupaillut, että Olli nähdään jossain vaiheessa kisaamassa myös Suomessa. Ja jos vähän poiketaan aussiesta, myös Hippien (malinois) tytär Black Master's Aika Moinen Kerttu sai viime viikolla kaksi 0-tulosta 2-luokassa ja jatkossa siis kisaa 3-luokassa.

Gildan olo alkaa olla jo ahdistavaa ja painoa on taas tullut puolisen kiloa lisää eli yhteensä 5,6kg. Vielä en ole onnistunut tuntemaan pikkupotkuja, mutta ihan tässä niiden pitäisi alkaa tuntua.