Pennut täyttivät maanantaina kaksi viikkoa. Ensimmäisten pentujen silmät alkoivat aueta jo viikonloppuna ja samalla mönkivistä marsuista alkoi kehittyä taapertavia koiranpentuja. Muutenkin niiden maailmaan kuuluu nyt muutakin kuin maitobaari-Gilda ja nukkuminen. Eilen ne ensimmäistä kertaa taapersivat minun luokseni kun menin pentulaatikkoon niitä rapsuttelemaan. Enää ei pelkästään ollut etsinnässä ruoka, vaan selvästi jo tykkäsivät kiipeillä syliin ja saada silityksiä.

Pennut kasvavat tosi reippaasti ja ovat aika tasaisia sekä koon että kehityksen suhteen. Suurin pennuista on kuitenkin Gilda-emän kopio eli punainen Hehku-tyttö. Ehkä siltä sitten löytyykin eniten Gildan temperamenttiä kun selvästi on pitänyt puolensa maito-osuutensa saamiseksi. Pentujen painot ovat nyt noin kilon paikkeilla. Eilen pennut saivat ensimmäisen matokuurin. Aina se on yhtä pahaa ja kovasti pennut ravistelivat päitään ja yrittivät päästä tahnasta eroon.

Kaikki pennut ovat nyt  saaneet kutsumanimet ja myös oikeat nimet. Kun emä on Glitters’n Shine ja isä Silver Surfer, niin pennuista tuli sitten Gold-pentuja.

POmppu.jpg

Capricole Golden Cap "Omppu"

 

PAida.jpg

Capricole Gold'n Diamonds "Aida"

 

PAmor.jpg

Capricole Golden Arrow "Amor"

PAnki.jpg

Capricole Gold'n Glory "Anki"

PDes.jpg

Capricole Golden Touch "Des"

 

PHehku.jpg

Capricole Gold'n Glitter "Hehku"

 

PKide.jpg

Capricole Gold'n Silver "Kide"

PPihka.jpg

Capricole Gold'n Glow "Pihka"