Pennut ovat laajentaneet reviiriään ja levittäytyneet jo pentupesän ulkopuolelle. Muutama pennuista on käynyt jo alakerrassa tapaamassa muitakin koiria. Ihanan reippaita pienet olivat. Desiä pikkuisen ensin jännitti, missä onkaan, mutta nopeasti alkoi tutustumaan isoihin koiriin ja olohuoneeseen. Hehku sen sijaan oli kuin olisi aina alakerrassa ollutkin ja häntä pystyssä alkoi tutkimaan paikkoja. Gildaa vähän jännitti muut koirat ja se tuppasi menemään isojen koirien ja pentujen väliin. Ilo olisi mielellään jo leikkinyt pentujen kanssa, mutta Hippie vähän murahteli niiden lähestymisyrityksille. 

Pennut saivat maanantaina ensimmäisen kerran jauhelihaa. Ensimmäinen maistelu meni vähän ihmetellessä, mutta sen jälkeen olisivat jo syöneet sormetkin mukanaan! Nyt sitten saavat jo jauhelihaa, kermaviiliä ja raejuustoa kolme kertaa päivässä. Pian mukaan lisätään myös pehmenettyä kuivamuonaa (Purenaturalia). 

Hieman alkaa jo näkyä luonteenpiirteitäkin pienissä. Kide on pentueen herkkä prinsessa ja suhtautuu kaikkeen varovaisen uteliaasti. Des on pojista suurin purija ja leluilla leikkijä. Se myös mielellään painii muiden kanssa. Hehku taitaa olla pentueen itsetietoisin, mutta muita rämäpäitä ovat ehdottomasti myös kaikki punamerlet eli Omppu, Aida ja Pihka. 

Ensimmäiset vieraatkin ovat käyneet jo pentuja rapsuttelemassa. Gilda on ottanut vieraat vastaan hyvin rennosti ja pennut ovat olleet ihastuksissaan uusista vieraistaan. Kaikki pennut ovat reippaasti tutustuneet uusiin ihmisiin(sä) ja olleet oikein edukseen <3

Sain lopultakin kaivettua kameran esiin ja muutaman kuvan pennuista. Pihkan kuva kyllä jäi puuttumaan.

 

IMG_5981.jpgIMG_5984.jpgIMG_5987.jpgIMG_5989.jpgIMG_5993.jpgIMG_6009.jpg

IMG_5971.jpg