Vähitellen on koiralauma pienentynyt ja tällä hetkellä on kotona enää 6 koiraa 14 sijaan. Tosin ensimmäisenä lähtivät ”isot” koirat eli Svea ja Hulda. Vilja sai lopultakin kunnon asunnon ja haki omat koiransa vuoden hoitopaikkailun jälkeen.

Viime tiistaina alkoivat sitten pikkuiset lähteä. Ensimmäisenä muuttivat Skip ja Anki uusiin koteihinsa tiistaina ja sen jälkeen sunnilleen pentu per päivä tahtia. Jäljellä ovat enää Muusa ja Kide, jotka muuttavat uusiin koteihinsa huomenna.

Pentujen kotiutuminen on sujunut hyvin ja pennut ovat olleet hyvin reippaita ja rohkeita J Kamala ikävä on jo niitä, mutta toisaalta niiden on jo parempi saada yksilöllistä huomiota omissa kodeissaan. Gildakin luopuu jo hyvillä mielin niistä, vaikka vielä imettääkin näitä kahta jälkeen jäänyttä!

Viimeisenä päivänään Muusa ja Kide pääsivät kanssani töihin toimistolle. Pennut tapasivat varmaan 20 ihmistä, ”pääsivät” remmikävelylle, matkustivat hississä ja kohtasivat kaikkea uutta ja outoa. Hännät pystyssä nuo tutustuivat kaikkeen ja pusuttelivat kaikki ihmiset. Välillä painoivat niin hurjaa vauhtia käytävällä, ettei minulla ollut aavistustakaan, missä olivat menossa… Kunnes taas ilmaantuivat jostain nurkan takaa.

Kaksi.jpg

Toimistotyöläiset