Uni täytti maanantaina 8 vuotta ja saman syntymäpäivän saivat sitten sen pennutkin :) Eli meille syntyi maanantaina 6 pentua, 3 tyttöä ja 3 poikaa ja lisäksi syntyi jo muutaman päivän kuolleena ollut merletyttö. Pentuja oli siis kaikkiaan 7, itse odottelin muutamaa enemmän ja ihan pakko olikin käydä tarkistuttamassa tilanne eläinlääkärissä, varsinkin kun viimeinen pentu oli se kuollut pentu. Pari kertaa aiemmin on käynyt niin, että kuollut pentu on jäänyt sisään ja se on pitänyt sitten leikata ulos. Tällä kertaa siis onneksi ei näin ollut. 

Meillä oli pentuihin enemmän varauksia, mitä nyt pystyin pentuja lupaamaan. Kovasti harmittaa kun pari niin hyvää kotia nyt jäi ilman pentua, mielelläni heillekin olisin pennut myynyt. 

Synnytys siis käynnistyi maanantaiaamuna klo 6.45 kun ensimmäinen pentu syntyi ja kuudes pentu syntyi klo 8.54 eli reipasta ja helppoa toimintaa Unilta. Viimeinen kuollut pentu vaati sitten hieman omaa aikaa ja se syntyi 10.20. 

Pennut syntymäjärjestyksessä:

Mustavalkoinen poika 360g

Punamerle tyttö valkoisin ja tan-merkein 392g

Sinimerle poika valkoisin ja tan-merkein 430g

Mustavalkoinen poika 384g

Musta tyttö valkoisin ja tan-merkein 202g

Sinimerle tyttö valkoisin ja tan-merkein 376g

Muut pennut pientä mustaa tyttöä lukuunottamatta olivat jopa keskimääräistä suurempia, pikkutyttö sitten aika pieni. Toivottavasti se lähtee kehittymään kuitenkin hyvin, lähipäivät sen kertovat. Kaikki pennut ovat tosi reippaita ja syövät hyvin ja Unilta vaikuttaisi tulevan reilusti maitoa. 

Pennuista ensimmäinen on ihan isänsä kopio ja viimeinen äitinsä kopio <3

Pennut1.jpg