Maanantaina kävimme hakemassa toisen herpesrokotteen. Halusin varmistaa pennuille mahdollisimman turvallisen alun ja kun keinosiemennyksen tehnyt lääkärikin herpesrokotetta suositteli, niin Unille ne päätettiin ottaa. Herpesvirushan voi viedä koko pentueen jos pentue saa tartunnan emältään, joka saattaa olla ihan oireeton. Samalla käytiin puntarilla ja painoa oli kertynyt lisää reilut 6kg.

Pentujen potkut ja pyörähdykset tuntuvat jo selvästi ja Unia taitaa välllä supistella kun se kirputtaa kylkiään. Jännittävää nähdä, millainen joukko tuolta maailmaan pyörähtää!

Eilen illalla aina niin nälkäinen Uni katseli ensimmäistä kertaa ruokakuppiaan vähän epäröiden. Alkaisikohan pennut jo painaa niin paljon vatsalaukkua, että nälkäkään ei enää tunnu niin kuin aiemmin. Kaikki ruoka kyllä hävisi kupista aikanaan, mutta ei yhtä kovalla vauhdilla kuin normaalisti. Aamulla kupin edessä kesti vielä kauemmin ennenkuin Uni aloitti syömisen ja taas kuppi kyllä tyhjeni, joten ihan lähivuorokauden sisällä ei taida synnytys vielä olla. Hyvä niin, sillä parempi, että pikkuiset vielä pari päivää kasvaisivat, jottei saada mitään pikkuriikkisiä pentuja, vaan pulleita ja reippaita.