Pennut ovat jo täyttäneet 4 viikkoa. Niistä on tullut pikkukoiria, kiinteä ruoka maistuu hyvin ja leikkiminen ja haukkuminen ovat parhaita juttuja. Myös hampaat ovat ilmestyneet, mutta onneksi ovat vielä aika pienet ja vaatimattomat. Naskalit sitten ilmaantuvat ensi viikolla.

Kynsiä on jo leikkailtu useaan otteeseen ja se on kyllä niin tylsää pentujen mielestä. Ne eivät millään jaksaisi olla paikoillaan koko leikkuun aikaa. Lisäksi Tangolla ja Samballa on myös takajaloissa kannukset, joten niiltä löytyy vielä vähän enemmän leikattavaa.

Viime lauantaina meille tuli ensimmäiset vieraat ja ihan pienen hetken pennut ihmettelivät, että ketä nää on, nää ei kuulu meille… Sitten jo kiipeiltiin syliin ja kokeiltiin hampaita joka paikkaan. Seuraavan päivän ja maanantain vieraat otettiinkin sitten jo innoissaan vastaan. Tälläkään kertaa ei meidän pennuista näytä löytyvän yhtään ujoa, joka ei menisi suoraan vieraita moikkaamaan.

Uni on kateellinen pentujen saamalle huomioille ja änkee välillä pentuja pois, että pääsee itse vieraiden rapsuteltavaksi.

Eilen pentujen huone laajeni leikkihuoneella. Elle kiipesi ensimmäisenä pois pentulaatikosta ja seuraavana päivänä lauma muitakin, joten pentulaatikon reuna on nyt poistettu ja pennuilla on nyt kolminkertainen tila aiempaan verrattuna. Tällä viikolla on tarkoitus myös avartaa maailmaa muualle taloon ja muiden koirien pariin. Toivottavasti myös päästään haistelemaan ulkoilmaa joku päivä. 

 

IMG_8579.jpgIMG_8585.jpgIMG_8586.jpgIMG_8598.jpgIMG_8603.jpgIMG_8604.jpgIMG_8605.jpgIMG_8606.jpg