Nyt on pakko aktivoitua ja päivitellä lopultakin kasvattien upeita tuloksia tänne! Alkuvuosi on sujunut useammallakin kasvatilla kerrassaan loistavasti ja tänä vuonna on jo leivottu neljä uutta Capricole-valiota!

Vimma eli Capricole I am Wonder Woman nappasi melkein saman tien kun oli mahdollista, viimeisen hyppysertin agilitysta ja on nyt siis tuplavalio agilityssa! 

Vimma.jpg

Keväällä myös Madde (Capricole Crash Boom Bang) esitteli taitojaan taas agiltyssa kolmannen sertin arvoiseksi ja tittelinä nyt siis FI AVA.

Madde.jpg

Myös Naksu (Capricole Hawaiian Hawthorn) nappasi ensimmäisen sertinsä agilityn 3-luokassa. Lisäksi Naksu kävi huvittelemassa luonnetestissä kelpo pistein: +140 ja kun luonnetesti oli suoritettu, kannatti käydä vähän misseilemässä ja hankkia viimeinen serti näyttelystä. Näin Naksun uusi titteli siis FI MVA! 

Naksu.jpg

Neljäs valio tuli sitten myös näyttelypuolelta: 10-vuotias Sumu kävi pyörähtämässä kolmessa näyttelyssä ja jokaisessa Sumu oli ROP-veteraani ja toisesta näyttelystä sitten tuli myös viimeinen serti ja Sumu on nyt: FI AVA FI TVA FI MVA Capricole Final Fantasy! Hieno on kolmoisvalio, mutta neljäs valiotittelikin on lähellä kun Sumu sai jo ensimmäisen hyppysertinsä agilityssa täna keväänä.

Sumu.jpg

Hieno päivä oli olla kasvattajana taas 17.6. kun kisattiin agilityn SM-titteleistä. Makseissa oli mukana kolme Capricole koiraa; Naksun ja Vimman lisäksi Veera eli Capricole Flaming Star. Kaikki koirat tekivät hienot suoritukset karsinnoissa, mutta harmittavasti kaikille tuli radalta joku virhe eikä finaaleihin päässyt kukaan. Naksun sijoitus karsinnoissa oli 46/178 ja se oli Suomen paras maksiaussie :)

Naksulla kävi tyttöystävä kyläilyllä muutama viikko sitten ja nyt sitten jännätään, tuleeko Naksusta isä ensi kuun lopulla...

Ai niin! Me muutimme Vihdistä Sipoon Eriksnäsiin toukokuulla ja vähitellen ollaan opeteltu elämään naapurien keskellä monen vuoden metsässä asumisen jälkeen.