Eli Belgianpaimenkoirien erikoisnäyttely Ranskassa 20.-21.8.

 
Hippie lähti jo Ritvan kanssa autolla ja lautalla kohti Ranskaa ja belggareiden erikoisnäyttelyä. Tänään heidän pitäisi jo saapuakin majapaikkaan. Meillä taas on huomenna aikainen herätys kun lento kohti Pariisia lähtee jo 7.35. Toivon mukaan osataan Pekan kanssa ajaa Pariisista majapaikkaan ja treffataan Ritva ja Hippie sitten perillä.
 
Perjantaina tai lauantaina on ohjelmassa jonkinlainen tottis, jonka sisältö selvinnee vasta paikan päällä. Myös ampumistesti pitäisi läpäistä ja onkin mielenkiintoista nähdä, mitä Hippie siinä tekee. Sehän ei pelkää ampumisääniä, mutta saattaa silti reagoida jotenkin kuten esim. haukkumalla.
 
Lauantaina on vuorossa myös näyttely. Näyttelyyn on ilmoitettu 138 malinoisia, joista Hippien luokassa (valioluokka) on onneksi ”vain” 7 koiraa. Avoimessa luokassa kun malinarttuja on 37! Muita muunnoksiakin on ilmoitettu ihan kivasti eli tervuja 231, groenendaeleja  187 ja lakujakin jopa 21. Luvassa siis huimasti komeita koiria ja paljon ihailtavaa! Lisäksi paikalle on tulossa Hippien kasvattaja Catherine Belgiasta ja Hippien veli Hades omistajineen Saksasta. Todella mukavaa tavata heitäkin.
 
Luvassa on hurjaa hellettä, lauantaiksi +31 ja sunnuntaiksi +36!!! Uuh, Suomen viileiden ilmojen jälkeen kyllä läkähdytään, mutta ainakin Hippie sitten läähättää (Ritva kun aina valittaa kun sillä on suu kiinni kaikissa kuvissa  ).