Onneksi ensi viikolla on syysloma ja Svea (ja sen mukana Vilja ja Hulda) tuli kotiin! Se on aivan yhtä suloinen ja ihana kuin viikko sitten. Se on jo kietonut meidät kaikki pikku tassunsa ympärille! Miten joku aussie voikin olla tällainen? Siihen on varmasti yhdistetty jotain söpöstely-geenejä, selvää geenimanipulaatiota siis! Pitihän tuo pikkuinen punnitakin: 3,5kg ja ikää siis tänään 10 viikkoa

Gilda oli kovasti onnessaan uudesta leikkikaverista, mutta 4kk ikä ja 12kg paino ei ole ihan paras yhdistelmä Svean leikkikaverille... Gilda on kuin norsu Svean vierellä. Mutta täytyy kehua tuota isompaakin vauvaa: Gildan kanssa on nyt treenailtu tottiskentällä pikkupätkiä (istu, maahan, seuraa) ja hienosti tyttö jaksaa keskittyä vieraassakin paikassa. Kaikki ihmiset pitäisi käydä pussaamassa, mutta isot koirat pistävät vähän haukututtamaan. Tästä ikävästä tavasta harjoitellaan eroon ja hyvä paikka siihen onkin Aussie Open 13.11. Lohjalla. Siellä tulee totutusta sekä vieraisiin koiriin että näyttelyesiintymiseen. Tosin ruusukkeet jätetään suosiolla toisille; Gilda on vain jalkaa ja korvaa, joten huimaa näyttelymenestystä ei kyllä ole odotettavissa

Viime viikonloppuna saatiin oikein mukavia tuloksiakin: Sekä Kola (Capricole Femme Fatale) ja Eija että Donna (Capricole French Kiss) olivat tokoilemassa Kirkkonummella. Kolalle 179p I-tulos ja sijoitus 3/8 ja Donnalle 164p I-tulos sij. 5/8  Pekka ja Donna kävivät kisaamassa myös seuraavana päivänä, mutta silloin ei tullut tulosta.

Taika ja Uni kävivät kisaamassa agilityssa ja ekalta hyppyradalta 0 -10,86 ja sij. 7/40 ja muilta radoilta hyl. Viimeinen nolla on siis vieläkin hakusessa kun hyppyradalta oli jo nolla hankittuna.

Minä itse kävin koluttautumassa Kennelliiton järjestämillä jalostusneuvojien neuvottelupäivillä (joka oli siis avoin myös muille kuin jalostusneuvojille). Olipa taas hyödyllistä päivittää tietojaan luusto- ja immuunijärjestelmän ongelmien osalta. Luennoitsijatkin olivat ihan huippuja: Nina Menna ja Marjatta Snellman. Kovasti vain ihmetyttää kun aussiekasvattajia ei paikalla ollut muita kun minä ja Elina Järvinen... Elinalle kiitos mukavasta seurasta!