Loppusyksyn myötä on koirien kisakäynnit jo vähän rauhoittuneet. Agilitykisat ovat siirtyneet halliaikaan ja niitäkään ei siis enää ole niin usein kuin ulkokauden aikaan. Myös starttimäärät per kisa ovat suuresti lisääntyneet. Omat koiramme ovat olleet kisatauolla juoksujen ja juoksujen odottelun vuoksi. Nyt ovat kaikki omansa jo pitäneet, joten tammikuussa taas olisi tarkoitus päästä sekä näyttelyareenoille että agilityyn kisakentille, Unin kanssa lähinnä.

Donna sen sijaan vielä pidättelee juoksujaan, joten pentusuunnitelmien suhteen ei ole tapahtunut vielä mitään. Toisaalta onkin kiva, että pentuaika menee keväälle ja pennut pääsevät sitten paremmin totuttelemaan ulkoiluun.

Jotain sentään on tapahtunut viime päivityksenkin jälkeen. Suusi Helsingin voittaja ja Voittaja -näyttely pidettiin taas joulukuussa Helsingissä. Näyttelykehässä ei ollut yhtää kasvattiani ja Uninkin ilmoittaminen jäi niin viime tinkaan, että ilmonmaksu oli niin pilvissä, että päätin sen ennemmin ilmoittaa Turun näyttelyyn. Sen sijaan paikalla olivat Mirva ja Jaki (C Lynyrd Skynyrd), jotka esittelivät yleisölle pelastuskoiran toimintaa. Hienosti Jaki toimikin näyttelyn esiintymiskehässä, vaikka ympärillä oli enemmän häiriöitä kuin koskaa harjoituksissa!

Virosta tuli myös mukavia uutisia: pikkuinen Olli 6kk oli aloittanut näyttelyuransa Match Show'ssa voittaen kaikki pennut ja ollen lopulta koko show'n BIS3 smiley