Tänään kävin katsomassa, miltä se Donna oikeasti näyttää. Tänään on siis vuorokausia kasassa 47 ensimmäisestä keinosiemennyspäivästä laskettuna. Olihan se Donna kauniin pyöreä ja niin iloinen taas minut nähdessään <3 Vatsan perusteella kuvittelisin, että pentuuesta on tulossa sellainen kesikokoinen, 5-7 pentua. Pentueen tarkka määrä kuitenkin paljastuu kun käymme vielä tiineysröntgenissä ennen synnytystä. Haluan käydä röntgenissä, jotta tiedän varmasti, milloin synnytys on ohi. Yhdessä aiemmassa synnytyksessä (ei siis Donnan synnytys) kävi niin, että nartun sisälle jäi kaksi pentua ja onneksi tajusin, että ne siellä ovat ja lähdettiin heti lääkäriin.

Toivottavasti lisääkin pentu-uutisia on tulossa! Malinois-narttumme Hippie lähti tänään tapaamaan sulhastaan ja jos kaikki menee nappiin, Hippie synnyttää vuodenvaihteen tienoilla. Pentue menee Black Master's kenneliin http://www.blackmasters.fi/ kuten Hippien ensimmäinenkin pentue.

Alla olevassa kuvassa on "perhepotretti"  F-pentueestani. Keskellä istuu pentueen emä Fasu ja Fasun vasemmalla puolella Kola, Veera ja Donna ja oikealla puolella Sumu ja Kami. Kuvasta puuttuu F-pentueen pennut Olvi ja Vilma.

DSC06806-normal.jpg