Tänä vuonna päätimmekin ilmoittautua Capricole-koirien kera agirotuun kisaamaan. Agirotu on siis leikkimielinen agilityn joukkuekilpailu samaa rotua edustaville koirille. http://www.janakkalankoirakerho.net/agirotu-5-6-7-2014/  tuolta löytyy lisää tietoa.

Saimmekin koottua kaksi joukkuetta, sekä kilpailevien koirien joukkueen että aloitteleviin oman joukkueen. Hienoa kun on näin paljon aktiivisia kasvattien omistajia :) Toivottavasti sää suosii ja saamme viettää mukavan sunnuntain hyvässä seurassa.

Onpa aika taas päivitellä kasvattieni hienoja tuloksia! Menestystä on tullut sekä pk-puolella haussa ja jäljellä, pelastuskoirakokeissa, agilityssa, tokossa että näyttelyssä. Monipuolisia koiria siis :)

Laura ja Urho (C Keen on Success) korkkasivat pk-uran jälkikisoissa ja toisesta kisasta hienosti tuloksena JK1. Urhon veli Robi (C Knight of the Night) ja Elisa  taas kisasivat haussa ensimmäistä kertaa ja heti ensimmäisestä kisasta saivat upeat pisteet ja koulutustunnuksen HK1. Tuuli ja Helmi (C Lollipop) kilpailivat ahkerasti pelastuskoirapuolella ja saivat hyväksytyn tuloksen PERA-A.

Agilityssa Robi aloitti kisaamisen 3-luokassa saaden heti ensimmäisissä kisoissaan nollan (mutta vähän yliaikaa) ja toisissa kisoissaan puhtaan nollan. Donna (C French Kiss) aloitti agility-uransa kahdella kisalla ja toisissa kisoissa hienosti tulos 0 ja koko luokan voitto! Sirkka ja Sumu (C Final Fantasy) kävivät kisaamassa agilityn SM-kisoissa ja joukkuessa. Joukkuekilpailussa Sumu tekin hienon 0-tuloksen, mutta yksilökisassa tuli harmittavasti yksi rima alas ja vähän yliaikaa.

Tokossa Kola (C Femme Fatale) saavutti kaksi ykköstulosta AVO-luokassa ja Venni (C Crush On You) korkkasi toko-uransa hienosti ykköstuloksella.

Näyttelypuolella Särmä (C Milkshake) kävi pokkaamassa ensimmäisen sertinsä ja pentunäyttelyssä Tuomarinkartanossa Lex (C I am Silver Surfer) oli rotunsa paras pentu.

Luonnetestissä kävivät omat koiramme Svea ja Gilda sekä kasvatti Dina (C Milk'n Honey). Svea sai niukin naukin hyväksytyn tuloksen 99p (rajana on 75p) ollen laukausvarma. Gilda ja Dina sen sijaan saivat oikein mukavat pisteet Gilda 159p ja Dina 143p ja molemmat olivat laukausvarmoja.