Agirotu tuli ja meni. Hienosti Capricole koirat kisasivat sekä käyttäytyivät kisapaikalla. Parhaimmillaan paikalla oli yhdessä näyttelyteltassa (ja vähän sen ympärilläkin) 11 Capricole-aussia! Yllättävän hiljaisesti ja sovussa sujui aika teltalla. Toki kaikki olivat suurimman osan ajasta häkeissään, mutta silti.

Ensimmäisenä kisaamassa oli tyttäreni Taika oman koiransa Unin kanssa junioreiden (alle 15-vuotiaat) kisassa. Hieman kyllä jo harmitti etukäteenkin kun näimme, että Unia ja Taikaa vastassa olivat SM-kisoissa aikuisten kanssa ihan huipulla kisaavat bortsut :( Ja niinhän siinä sitten kävi, että vaikka Taika ja Uni tekivät hienon nollan, ei aika riittänyt SM-bortsuille, vaan Taika ja Uni sijoittuivat neljänsiksi. Nuorten kisasssa (yli 15-vuotiaat), jossa oli "normaaleja" koiria kisaamassa ei taas tullut yhtään nollatulosta, vaikka rata oli sama kuin nuoremmilla.

Seuraavana kisaamassa oli Team Capricole eli kisaavien koirien joukkue. Joukkuessa kisasivat Veera (C Flaming Star), Robi (C Knight of the Night), Stella (C Katydid Jumps High) sekä Italian tuontini Hile (Get The Party Started). Sijoitus oli ihan mukava 20/46.

IMG_0114-normal.jpg

 

Päivän yllätyksen järjestivät kuitenkin alokkaat. Joukkeessa kisasivat Urho (C Keen On Success), Vicka (C Center of the Heart) ja omat tuontikoiramma Gilda ja Svea. Joukkue oli kokonaisuuteena melko tasainen ja lopputuloksena sijoitus oli hopealla!