Vuosi alkaa lähennellä loppuaan ja vuoden aikana monet Capricole-koirat ovat suorittaneet hienoja tuloksia eri lajeissa. Viimeisin ja yksi parhaista on Capricole Lolli Pop "Helmi", josta suoritui äskettäin aito pelastuskoira <3 Omistajansa Tuuli ja Helmi ovat tehneet loistavaa työtä ja suht lyhyessä ajassa saivat suoritettua oikean pelastuskoirakon vaatimuksiin tarvittavat testit. Tämä on nyt toinen virallinen Capricole-pelastuskoira, sillä Helmin veli Jaki ja omistajansa Mirva ovat jo jonkin aikaa toimineet oikeissa pelastustehtävissä. Pelastuskoirakon tehtävä on todella tärkeä ja pelastaa useita ihmishenkiä, joten olen todella ylpeä molemmista koirakoista.

Helmi.jpg

Tuore pelastuskoira Helmi.

Loppuvuodesta näyttelypuolella Donnasta (Capricole French Kiss) tuli Viron valio ja oma pyreneittenpaimenkoiramme Ilo sai Virosta ensimmäisen sertinsä ja oli Rotunsta paras. Minä taas kunnostauduin uskaltautumalla kisaamaan Gildan kanssa toko-kokeeseen ja tuloksena oli 174p eli ykköstulos, jolla sijoituimme kakkoseksi. Tarkoitus oli jatkaa kisaamista, mutta Unin pentuprojektin takia jouduimme peruuttamaan yhden kokeen ja muihin kokeisiin taas emme mahtuneet. Ensi vuonna siis jatketaan.

Uni kasvattelee masuaan ja alkaa muistuttaa jo enemmän valasta... Jännityksellä odottelemmekin, kuinka monta pikku-aussia sieltä oikein onkaan tulossa. Monta, arvelisin. Vielä on reilut kaksi viikkoa aikaa jännittää ja siinä välissä viettää joulu ja uusi vuosi.

IMG_0710.jpg