Maanantaina pennut täyttivät 7 viikkoa ja ensimmäiset lähtivät uusiin koteihinsa. Miten tämä tulikin näin äkkiä? Ja kovin pikkaisilta pienet tuntuivat... Hyvin pennut ovat kuitenkin sopeutuneet uusiin koteihinsa ja olleet reippaita :) Uni ei tunnu pahemmin pentukadosta välittävän, vaikka viimeiseen asti pentuja imettikin. Hassun näköistä kyllä kun isot koirat vielä roikkuvat äitinsä tissillä :)

Ihanat kodit onneksi on kaikilla pennuilla ja toivon mukaan ainakin lähellä olevat pennut tulevat vierailemaan meillä.

Naksu.jpg

Viimeisenä lähti tänään Naksu-poika. Naksu olikin ihmeissään kun oli muutaman tunnin ilman leikkikaveria ennen kuin omat ihmiset tulivat sen hakemaan.

Ihana projekti oli tämäkin pentuprojekti, joka toki jatkuu koko pentujen elämän ajan, mutta nyt hiukan toisenlaisena. Kesälomat tähän kuluivat kun eihän pentuja voi työpäivän ajaksi keskenään jättää, mutta oli se sen arvoista. Uni oli hieno äiti pennuille ja teki hienoja pentuja, joista kasvattaja-äippä voi myös olla ylpeä <3 Toivottavasti näistä pennuista kuullaan myös kisakentillä.

Nyt pitää hengähtää ja kerätä lomiakin seuraavaa pentuprojektia varten. Näillä näkymin Capricole-koiria on seuraavan kerran suunnitelmissa syksylle 2016 ja emänä tulee olemaan sekalinjainen (äiti näyttelylinjaa, isä paimenkoira) Gilda.