Blogi elää ikävä kyllä hiljaiseloa kun kaikki elämä tapahtuu nykyään facebookissa. Tämä ei suinkaan tarkoita, ettei kasvattini ja omat koirani olisi aktiivisia, onnaksi. Unin pennut ovat maailmalla ja ihanan aktiivisia omistajia saivatkin perheikseen. Kevään ja kesän aikana meillä onkin ollut jo useampi pentutapaaminen ja vielä on yksi suunnitteilla tälle vuodelle. Pennut ovat treenailleet kodeissaan agilitya, tokoa ja näyttelykäyttäytymistä. Useampi niistä on myös osallistunut match showhun tai pentunäyttelyihin. 

Syyskuussa järjestin Capricole- kennelpäivät, joilla kolmen päivän aikana treenailtiin eri lajeja. Perjantaina meillä on oli ensin päivällä agilitykoulutusta ja illalla tottelevaisuutta. Lauantai meni paimennuksen parissa ja sunnuntaina kokeiltiin sitten peltojälkeä. Ihana oli seurata omien kasvattieni, sekä pentujen että vanhempien koirien, työskentelyä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Capricole- koirat ovat myös ahkerasti kisanneet eri lajeissa tänä vuonna. Tässä tuloksia (toivottavasti muistin kaikki)

Venni (C Crush On You) kävi luonnetestissä ja sai hienot pisteet +142 laukausvarma. Venni suoritti keväällä myös BH-kokeen hyväksytysti ja kävi kokeilemassa hakukoetta, mutta siitä ei ihan vielä tulosta tullut, vaikka lähellä olikin.

Kake (C Come Back) korkkasi agilityuransa ja sisko Madde (C Crash Boom Bang) sujahti agilityssa jo kakkosluokkaan.

C-pentueen emä Veera (C Flaming Star) nousi agilityssa kolmosluokkaan ja sai jo ensimmäisen agility-sertinsäkin! Veera sai myös kultaa paragilityn SM-kisoissa ja Kake oli samoissa kisoissa pronssilla.

Virossa on ahkerasti kisannut Olli (C Crazy About You), joka on nyt kakkosluokassa ja hätyyttelee kisojen parhaita aikoja.

Sumu (C Final Fantasy) on kisannut ahkerasti agilityn kolmosluokassa saaden jo kasaan vaadittavat tulokset vuoden 2016 SM-kisoihin. 

Agilityn aloitt myös Vimma (C I am Wonder Woman), joka oli nimensä mukainen ja hetkessä siirtyikin agilityssa kolmosluokkaan. Vimmalla myös on yhtä 0-tulosta vailla tulokset valmiina vuoden 2016 SM-kisoihin. 

Vimman emä Donna (C French Kiss) nousi agilityssa kakkosluokkaan. 

Agilityn korkkasi tänä vuonna myös Dina (C Milk'n Honey), jolta puttuu enää yksi 0-tulos, jotta pääsisi kisaamaan kakkosluokassa. 

Agilityssa kisaamassa kävivät myös Diko (C Lou Bega) sekä Vilma (C Fade to Black).

Rally-tokon aloitti Särmä (C Milkshake) upealla tuloksella 100p/100p.

Tottelevaisuuskisoissa kävi kisaamassa Åsa (C Kiss The Tears Away) saaden voittaja-luokasta kaksi ykköstulosta. 

Pelastuskoirapuolella Jaki (C Lynyrd Skynyrd) kävi suorittamassa PEHA-B:n ja jatkaa pelastuskoiratoimintaa virallisena pelastuskoirana (kuten myös siskonsa Lolli Pop).

Kasvattini ovat käyneet näyttelyissä vain muutamia kertoja ja niistä parhaiten pärjäsi Lex (C I am Silver Surfer), joka oli australianpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä uroksista 3. paras ja sai varasertin.

Omista koiristamme Svea siirtyi agilityssa kisaamaan kolmosluokkaan, Gilda ja Ilo kisasivat ykkösissä, Uni ja Hippie kävivät molemmat hakemassa kolmosluokasta yhdet 0-tulokset. Uni saavutti rallytokossa RTK1 ja sai jo avoimesta luokasta ensimmäisen hyväksytyn tuloksen. Gilda suoritti tottelevaisuuskokeessa TK1 ja siirtyi kisaamaan avoimeen luokkaan. Ilo sai Tallinnan näyttelystä Tallinnan voittaja 2015-tittelin, sertin ja cacibin ja Suomessa näyttelystä sertin.