27.11.2015 syntyi Texasissa USAssa aussiepentue, johon syntyi 7 pentua. Jo ennen astutusta ja syntymää oli suunnitelmissa, että meille tulisi tästä pentueesta narttupentu. Narttuja syntyi 4kpl, joista yksi punamerle, yksi mustavalkoinen, yksi musta trikki ja yksi punavalkoinen. Pentue meni häntien typistykseen (kuten USAssa on aina tapana tehdä, ikävä kyllä), mutta punavalkoinen ja mustavalkoinen tyttö saivat pitää häntänsä. Näistä sitten oli tarkoitus valita toinen tyttö meille. 

Ajan myötä ja luonteiden kehittymisen myötä sitten selvisi, että meidän valinta on mustavalkoinen tyttö, joka sai nimekseen Walla Wanda No Speculation, työnimeltään Specs. 

Specs lensi neljän sisaruksensa kanssa Venetsiaan italialasen kasvattajan luo. Tämä kasvattaja siis oli liisannut tämän pentueen.Me lähdimme ensimmäisenä mahdollisena hetkenä 11.3. (kun rokotukset olivat kunnossa) hakemaan pentua Italiasta. Ikävä kyllä italialaisen byrokratian mukaan pentujen EU-passit piti leimata Roomassa ja tämä sitten kestikin paljon pidempään kuin kasvattaja oli osannut ennakoida :( Niinpä passi ei ollut valmiina kun lähdimme pois Italiasta ja siis kävimme vain tapaamassa Specsiä ja sen kolmea sisarusta. 

Lopulta passit olivat valmiina vasta 21.3. Tällöin emme päässeet pentua hakemaan, vaan se lensi sisarensa kanssa Berliinin, josta lentomatka Suomeen oli helpompi ja lyhyempi. 26.3. lopulta Specsin haki kotiin sen toinen omistaja Berliinistä. Nyt se on lopultakin siis Suomessa ja kotona :)

Specs.jpg