Viimeiset viikonloput ja helatorstai ovatkin olleet kiireisiä ja menneet tutustuessa mahdollisiin uusiin pennun ostajiin. Ihanasti ihmiset ovat ajelleet pitkiäkin matkoja meille tutustumaan Gildaan ja tutustuttamaan omaan perheeseensä.

Tosin viimeisin viikonloppu meni Viron matkailun merkeissä. Rakveressä oli kaksipäiväinen koiranäyttely ja olin ilmoittanut sinne pyreneittenpaimenkoira Ilon sekä australianpaimenkoira Naksun (Capricole Hawaiian Hawthorn). Ilo sai viimeisimmän sertinsä Virosta ja siitä tuli samalla Viron ja Suomen muotovalio. Naksu sai molempina päivinä junnusertit ja näin siitäkin leivottiin Viron junnuvalio :) Onnistunut matka siis.

Samaan aikaan Virossa oli Olli (Capricole Crazy About You) kisaamassa tokon 2-luokassa (täytyy myöntää, etten ihan tunne Viron tokosääntöjä) ja sai 99p/100p voitti luokkansa ja sai vielä erikoispalkinnon kun sai koko kilpailun parhaat pisteet ja palkittiin kisan parhaana koirana.

Sillä aikaa Gilda kasvatteli mahaansa kotona muiden aussien kanssa. Nyt alkaa jo vatsa vaivata Gildaa ja kävely alkaa olla lyllertämistä. Eilinen tunnin lenkki lämpimässä ilmassa tuntui jo olevan liikaa, joten täytyy vähän lyhentää lenkkejä. Ruoka maistuu onneksi erinomaisesti ja pennut tuntuvat kasvavan vauhdilla! Eilinen Gildan paino oli 21kg kun sen normaalipaino on 16kg. 5kg pentuja on aika monta pentua...

Nyt alkaa jo lähestyvä synnytys hiukan jännittämään! Mahdollista on, että pennut syntyvät jo ensi viikolla, sillä meillä ei vielä kukaan narttu ole odotellut laskettuun päivään saakka.