Nitro-parka joutuu viettämään kantoaikaansa kovassa helteessä. Sen kanssa ei voikaan tehdä paljon muuta kuin käydä pikaisesti pikkupissalla ulkona ja illemmalla yrittää mennä hieman pidempi lenkki. 

Nitro.jpg

Kävin katsomass Nitroa pari viikkoa sitten ja vein sille samalla penturuokaa, mitä se nyt syö sitten pentujen luovutukseen saakka. Vatsa oli silloin selvästi kasvanut, mutta tuskin sieltä mitään jättipentuetta on tulossa, varmaan joku keskikokoinen voisi olla hyvä arvio.

Nitro käy vielä toisen herpes-rokotteen ottamassa ja muuttaa meille ensi viikon tiistaina eli viikko ennen laskettua aikaa. Sitten alkaakin jännääminen ja tuskallinen synnytyksen odottelu. Nitro on vieraillut meillä aiemminkin ja on otettu hyvin vastaan meidän laumassa, toivottavasti tälläkin kertaa. 

Tässä vielä kuva pariskunnasta astutuspäivältä

Nitro%20ja%20Naksu.jpg

Naksu jatkoi vielä tuloksien keräämistä ja 8.7. otti agilityssa nollavoiton ja toisen A-sertinsä! Nyt on enää odotettava, että aikaa kuluu ekasta sertistä vuosi ja sitten se viimeinen serti, että saadaan Naksustakin agilityvalio. Capricole-koirathan ovat jo saavuttaneet 5 agilityvaliotitteliä aiemmin (harmi vain, että tulokset koiranettiin eivät ole päivittyneet ja sieltä puuttuu tällä hetkellä kaksi tänä keväänä saavutettua valiotitteliä).