Pennut täyttivät sunnuntaina 4 viikkoa ja kaikenlaista uutta on maailmasta auennut samaan aikaan. Lähes viikko sitten pennut saivat ensimmäisen kerran jauhelihaa. Se aiheuttaa aina ihania reagtioita kun pennut suorastaan haltioituvat uudesta kokemuksesta ja mausta ja suorastaan tärisevät. Sen jälkeen on sitten syöty jauhelihaa enemmänkin ja lisäsin siihen kermaviiliä. Kupista syöminenkin jo jotenkuten onnistuu, täytyy vain tarkkailla, että kaikki saavat syödäkseen, ettei joku pennuista jää vähemmälle.

Selvästi  hanakin syöjä on Taika ja Taikan jälkeen Rolle. Alvin vielä vähän mietiskelee, että maito ehkä sittenkin on parempaa... Kaikki kuitenkin syövät reippaasti ainakin jos huolehdin, ettei Nitro ole imettänyt niitä juuri ennen ruokailua. 

Pennut alkavat kiinnostua kaikista uusista asioista ja lelut ja painimatsit ovat nyt tosi hauskoja. Välillä painit kyllä menee kunnon rähinöinniksi ja varsinkin Alvin tulistuu helposti jos jää alakynteen. Kooltaan pennut ovat hyvin tasakokoisia vieläkin. Yritin niitä punnita matolääkkeen annostusta varten, mutta eipä siitä oikein mitään tullut... Suunnilleen painot liikkuvat 2,5Kg:n molemmin puolin. 

Olemme käyneet myös omalla pihalla ulkoilemassa. Ihanaa kun on näin lämpimät kelit, niin hyvin pystyy pentujen kanssa olemaan ulkona. Niille on myös rakennettu pieni aitaus pihalle, mutta toistaiseksi ovat vasta ulkoilleet minun kanssani vapaana pihalla. 

Vieraita meillä on käynyt nyt joka päivä. Pennut ovat kovin sosiaalisia ja tykkäävät pusuttelusta ja kiipeävät mielellään syliin <3 

1-2 urospennun varaustilanne on vielä auki. Pari perhettä on tulossa niitä katsomaan, mutta mitään varmaa ei vielä ole. Eli jos sinulla on tarjota oikein hyvä harrastuskoti, voi kaikki olla vielä mahdollista. Ja värin perusteellahan minä en näitä myy, joten sellaisia kyselyitä on turha tehdä. 

IMG_0511.jpgIMG_0518.jpgIMG_0499.jpgIMG_0538.jpgIMG_0564.jpgIMG_0526.jpgIMG_0502.jpg